Word jij onze nieuwe secretaris?

Word jij onze nieuwe secretaris?

Plaats:
Binnenstad: Nieuwe Park Oost
Categorie:
Bestuur & strategie
Aangeboden door:
een persoon namens een organisatie
Tip anderen via:

Zo’n 235 actieve vrijwilligers zetten zich bij ons in om meer dan 360 deelnemers in de regio Midden-Holland te begeleiden binnen de thema’s Samen Optrekken, Taalvaardigheid, Hulp bij Geldzaken en de Begeleide OmgangsRegeling (BOR). Samen maken we het verschil voor mensen in een moeilijke fase. Wil jij ook je steentje bijdragen? We zijn op zoek naar een:

Secretaris 

Als secretaris ben je de organisatorische spil in het bestuur en voor de vrijwilligers. Je bereidt de agenda voor de bestuursvergadering voor, beheert het e-mailaccount van de afdeling, bewaakt en beoordeelt inkomende vragen en informatie en draagt zorg voor de registratie en administratie van de vrijwilligers. Informatiebeheer is bij jou in goede handen. Als volwaardig lid van het bestuur denk en beslis je mee over de ontwikkeling van de activiteiten van Humanitas Midden-Holland. Je voelt je thuis bij de kernwaarden van Humanitas: gelijkwaardigheid, eigen regie, verantwoordelijkheid en vraaggerichte hulp bieden.

Wat je doet
Samen met de andere bestuursleden ben je verantwoordelijk voor het lokaal ontwikkelen en uitvoeren van de dienstverlenende activiteiten van Humanitas. Als voorzitter geef je richting en sturing aan de afdeling, ontwikkelt plannen en kijkt waar verbetering of vernieuwing nodig is, zit vergaderingen met het bestuur en tussen bestuur en coördinatoren voor en zorgt dat binnen de afdeling gewerkt wordt volgens Humanitas waarden en spelregels. Je onderhoudt de bestuurlijke contacten binnen en buiten de vereniging. Inspirerend, verbindend, transparant, duidelijk en met een beetje gezag, pragmatisch en met humor zijn de kernwoorden. Je bent bereid je actief in te zetten (ca. vier uur per week) en je te binden voor een periode van vier jaar. Je onderschrijft de kernwaarden van Humanitas en wordt lid van de Vereniging.

Je hebt bij voorkeur:
• een sociale, dienstverlenende instelling;
• affiniteit met of interesse in besturen;
• organisatievermogen;
• affiniteit met zorg- en welzijnswerk;
• goede computervaardigheden.

Wat betekenen wij voor jou?
Je komt terecht in een prettig team van collega-bestuurders binnen een
vrijwilligersorganisatie. Met jouw inzet help je mensen die onze hulp (tijdelijk) nodig hebben en draag je bij aan het oplossen van maatschappelijke vraagstukken. Via de Humanitas Academie leer je de vereniging kennen en leer je meer over besturen. Gemaakte onkosten worden vergoed. Humanitas wil de diversiteit binnen de bestuurslaag vergroten en een goede afspiegeling van
de samenleving zijn.

Interesse?
Neem voor meer informatie contact op met Marie-Louise van Muijen, voorzitter. Tel. [telefoonnummer verborgen] of stuur je motivatie voor deze functie met CV per mail: [e-mailadres verborgen] o.v.v. “vacature secretaris”.

  • Het aanbod van Ingeborg is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Goudvoorelkaar
Laat Ingeborg weten dat u interesse heeft Stuur een bericht
Liever telefonisch contact? Toon telefoonnummer
Tip anderen via:
Aangesloten bij:
organisatie logo Humanitas Midden-Holland
Geplaatst door:
Profielfoto van Ingeborg
60% profielsterkte
  • Het aanbod van Ingeborg is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Goudvoorelkaar
Aangeboden door:
een persoon namens een organisatie