Vrijwilligers in gemeente Gouda

Sorteer op:
 • Profielfoto van Mohmmad

  Aanbod van Mohmmad

  Geplaatst door Mohmmad
  Hallo ????????‍♂️???? Ïedereen als iemand hier spilt piano ???? Misschien als hier iemand kan bellen of stuur mij bericht dat je wilt mensen leren! Groetjes:Mohammed Lees meer
 • Profielfoto van Marga

  Aanbod van Marga

  Geplaatst door Marga
  Ik ben een sociaal en enthousiast persoon die ervan houdt om anderen op een coachende manier te motiveren en te helpen. Ik houd er van om nieuwe creatieve dingen te bedenken, en neem daar ook graag d... Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 1008 aanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Nhi

  Aanbod van Nhi

  Geplaatst door Nhi
  Ik wil graag het milieu verbeteren en voor dieren zorgen. Lees meer
 • Profielfoto van Odette

  Aanbod van Odette

  Geplaatst door Odette
  Mijn naam is Odette, ik ben een vrouw van 60 jaar met een 4 daagse baan. Ik wil juist in deze tijd wat vrije tijd, en zeker in de komende donkere maanden, beschikbaar stellen. Mijn zoon is uithuis en... Lees meer
 • Profielfoto van Lisette

  Aanbod van Lies

  Geplaatst door Lisette
  Ik ben 48 jaar en ik vind het leuk en fijn om andere mensen/kinderen te kunnen helpen en ook leuk om andere mensen te leren kennen. Ik heb twee kinderen tussen de 7 en 15 jaar en ik heb en houd heel v... Lees meer
 • Profielfoto van Diana

  Aanbod van Diana

  Geplaatst door Diana
  Ik heb tijd over en wil wat betekenen voor andere Lees meer
 • Profielfoto van Cocky

  Aanbod van Cocky

  Geplaatst door Cocky
  Ik ben sinds vijf jaar met pensioen en sinds een paar jaar werk ik als vrijwilligster (ik geef handmassages) in het Groene Hart ziekenhuis in Gouda. Nu dat door de coronacrises is weggevallen zoek ik ... Lees meer
 • Profielfoto van Gerard

  Aanbod van gerard

  Geplaatst door Gerard
  Ik ben opa van een eigen kleindochter in Breda en 3 bonuskleinzoontjes in Groningen. Ik vind het heerlijk met hen maar de afstanden maken regelmatig optrekken erg ingewikkeld. Als er in Gouda jonge ki... Lees meer
 • Profielfoto van Inge

  Aanbod van inge

  Geplaatst door Inge
  Het is heel fijn om in deze bijzondere tijden iets voor een ander te kunnen doen.bijv. wandelen praatje maken koffie drinken. Lees meer
 • Profielfoto van Bisan

  Aanbod van Bisan

  Geplaatst door Bisan
  Ik probeer op meer dan één plaats hulp te bieden op medisch gebied, omdat ik geneeskunde wil studeren en ik wil meer weten over dit vakgebied en bewijzen dat ik echt geïnteresseerd ben en en om meer t... Lees meer
1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders u ook kunnen vinden en helpen.