Vrijwilligers in gemeente Gouda

Sorteer op:
 • Profielfoto van Atilla

  Aanbod van Atilla

  Geplaatst door Atilla
  Ik moet voor school een maatschappelijke stage uitvoeren en dit zou ik graag bij iemand op deze site willen doen. Ik hoop dat ik iemand hier mee kan helpen. Lees meer
 • Profielfoto van Frank

  Aanbod van Frank

  Geplaatst door Frank
  Ik wil vrijwilligerswerk doen omdat ik te veel tijd overheb, en die nuttig wilt besteden. Alleen overdag van 10.00 uur t/m 17.00 uur. Wandelingetje of fietstochtje met iemand , die nog zelfstandig ... Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 1008 aanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Martin

  Aanbod van Martin

  Geplaatst door Martin
  Mijn achtergrond ,heb reeds jaren gewerkt met mensen in de installatie branch, van jong tot oud , nu reeds bijna met pensioen (nog 4 jaar) Wat mij fijn lijkt is jongere mensen enthousiast maken voor d... Lees meer
 • Profielfoto van Rilana

  Aanbod van Rilana

  Geplaatst door Rilana
  Wil graag met andere mensen helpen of samen dingen ondenemen Lees meer
 • Profielfoto van Jolanda

  Aanbod van Jolanda

  Geplaatst door Jolanda
  Ik kan op maandag woensdag en vrijdag een maatje zijn. Gezellig een bakje koffie drinken, schilderen of muziek maken, samen lezen, erop uit of een luisterend oor zijn voor iemand die dat nodig heeft. Lees meer
 • Profielfoto van Mendy

  Aanbod van Mendy

  Geplaatst door Mendy
  Sinds een lange tijd aan het opkrabbelen uit een burn-out. In het verleden even op de psychiatrie de Hoop gewerkt. Wat ik weer wil is mensen helpen hun passie te vinden, onderzoeken naar wat zij echt ... Lees meer
 • Profielfoto van Léon

  Aanbod van Léon

  Geplaatst door Léon
  Omdat ikzelf al enige tijd in een herstel fase zit na een burn-out in combinatie met de Lockdown weet ik hoe belangrijk hulp en/of contact kan zijn. Het liefst help ik hulpbehoevende mensen als maatj... Lees meer
 • Profielfoto van Maja

  Aanbod van Maja

  Geplaatst door Maja
  Ik wil graag anderen ontlasten en helpen die dat nodig hebben en t liefst buiten . Aangezien ik veel tijd heb door Coronabezuinigingen ( als zzper baan kwijt) kan ik tenminste iemand blij maken en is... Lees meer
 • Profielfoto van Leonie

  Aanbod van Leonie

  Geplaatst door Leonie
  Ik ben aan het eind van mijn ww en nog net niet met pensioen. Ik wil nog wat nuttigs doen waar ik blij van wordt. Lees meer
 • Profielfoto van Grethe

  Hulp met omgang van kinderen bij gescheiden ouders?

  Geplaatst door Grethe namens Humanitas Midden-Holland
  Als ouders gaan scheiden ben je sinds 2009 wettelijk verplicht een ouderschapsplan op te stellen. Een onderdeel daarvan is het afspreken van een omgangsregeling. In de praktijk valt het opstellen of n... Lees meer

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders u ook kunnen vinden en helpen.