Vrijwilligers in gemeente Gouda

Sorteer op:
 • Profielfoto van Beatrijs

  Aanbod van Beatrijs

  Geplaatst door Beatrijs
  Graag wil ik mijn kennis en ervaring inzetten voor sociale en/of culturele organisaties in Gouda in een team met positieve en enthousiaste mensen Lees meer
 • Profielfoto van Rob

  Aanbod van Rob

  Geplaatst door Rob
  De ander mag gebruik maken van mijn (on-)mogelijkheden die nu - i.v.m. beëindiging van mijn arbeidzaam leven - in ruime mate beschikbaar is. Wat intelligent, humor, sportief en grote inzet. Ik heb ee... Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 1008 aanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Rob

  Aanbod van Rob

  Geplaatst door Rob
  gezien mijn leeftijd en beperkingen als gevolg van chemo lukt het mij niet meer om werk te vinden maar blijf graag bezig. Ook sociale contacten zijn welkom Lees meer
 • Profielfoto van Manouk

  Aanbod van Manouk

  Geplaatst door Manouk
  Ik zit nu in mijn eerste jaar van de opleiding social work op hogeschool Leiden. Ik zoek nu voor een aantal uur een stageplek. Een dag in de week een aantal uur zou fijn zijn. Ik zou graag de rol inne... Lees meer
 • Profielfoto van Nel

  Aanbod van Nel

  Geplaatst door Nel
  Ik heb soms wat tijd over en ms kan ik me nuttig maken op het gebied van extra handen voor dier natuur en mens..ook is t leuk om te wandelen, liefst met een groepje.... Lees meer
 • Profielfoto van Robert

  Aanbod van Robert

  Geplaatst door Robert
  Ik ben van mening dat ik gewoon een bijdrage moet leveren. Ik heb mijn zaakjes op orde en wil mensen helpen. Ik kan goed koken. Dus wil je een keer relaxen en genieten van een heerlijke maaltijd laat ... Lees meer
 • Profielfoto van Jeanette

  Aanbod van Jeanette

  Geplaatst door Jeanette
  Ik help graag andere mensen. Een ieder verdient een mooi ,waardig en geliefd leven. Maar ik vindt het ook gewoon leuk om sociaal betrokken te zijn bij andere .Elk mens heeft zijn eigen verhaal en el... Lees meer
 • Profielfoto van Marina

  Aanbod van Marina

  Geplaatst door Marina
  Ik organiseer en bedenk al 15 jaar wandelingen in het Groene Hart. De lengte varieert van 20 km voor de "echte" lopers tot 1 km voor kinderen of mensen in een rolstoel. Via Burennetwerk heb ik op dit ... Lees meer
 • Profielfoto van Edward

  Aanbod van Edward

  Geplaatst door Edward
  Ik wil graag iets voor iemand kunnen betekenen in deze moeilijke tijd. Zelf denk ik aan mensen die erg eenzaam zijn door de coronacrisis. Een kopje koffie, luisterend oor of gewoon gezelschap. Lees meer
 • Profielfoto van Jessica

  Aanbod van Jessica

  Geplaatst door Jessica
  Geachte Lezer, Ik ben Jessica, 24 jaar oud. En moeder van twee kinderen. Ik woon samen met mijn vriend in Gouda. Corona is voor vele een sombere tijd, en hebben hierdoor nauwelijks contacten. Da... Lees meer

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders u ook kunnen vinden en helpen.