Vrijwilligers in gemeente Gouda

Sorteer op:
 • Profielfoto van Els

  Aanbod van Els

  Geplaatst door Els
  Heel graag doe ik iets naast mijn huidige bezigheden, die voornamelijk thuis plaatsvinden De vraag van Jacoline om mensen te ondersteunen bij het verder ontwikkelen van vaardigheden met betrekking to... Lees meer
 • Profielfoto van Julian

  Aanbod van Julian

  Geplaatst door Julian
  Het zal lastig zijn om altijd alles maar alleen te doen, ook samen kunnen we een beter verschil maken in het leven van anderen en elkaar. Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 1008 aanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Marjolein

  Aanbod van Marjolein

  Geplaatst door Marjolein
  Ik ben Social Work student aan de CHE en wil graag, ook in het kader van mijn studie, iets betekenen voor de ander. Lees meer
 • Profielfoto van Adrie

  Aanbod van Adrie

  Geplaatst door Adrie
  Terwijl ik geleidelijk aan meer gepensioneerd raak (ben nog een beetje ZZP-er in de wereld van informatiebeheer en digitaal archiveren) wil ik actief blijven, want dat lijkt me gezond. En ik vind het ... Lees meer
 • Profielfoto van Miranda

  Aanbod van Miranda

  Geplaatst door Miranda
  Ik zit sinds kort in de WIA en wil graag onder de mensen blijven en iets kunnen betekenen.Zelf hou ik erg veel van koken en fietsen. Lees meer
 • Profielfoto van Marie-Louise

  Aanbod van Marie-Louise

  Geplaatst door Marie-Louise
  Weet hoe het zelf is om zonder hulp te moeten doen of hoe moeilijk het is. Wil een hond uit laten voor mensen die dat zelf tijdelijk niet kunnen of boodschappen halen. Lees meer
 • Profielfoto van Cindy

  Aanbod van Cindy

  Geplaatst door Cindy
  Ik zou graag iets zinvols met vrije tijd willen doen, Ik ben actief, behulpzaam en bereid om te leren. Het liefst zou ik met vrijwilligerswerk ervaring en vaardigden opdoen waar ik in de toekomt wa... Lees meer
 • Profielfoto van Lonneke

  Aanbod van Lonneke

  Geplaatst door Lonneke
  Ik ben 44 jaar en al meer dan 20 jaar chronisch ziek. Nu ik me langzaamaan wat beter begin te voelen, ben ik op zoek naar vriendschap en een manier om me nuttig te maken. Muziek (maken) en de natuur z... Lees meer
 • Profielfoto van Saskia

  Aanbod van Saskia

  Geplaatst door Saskia
  Ik wil graag middels vrijwilligerswerk werk uren opbouwen (re-integreren) Lees meer
 • Profielfoto van Patricia

  Aanbod van Patricia

  Geplaatst door Patricia
  Ik ben een aantal jaren coördinator bij de VoorleesExpress geweest. De contacten die ik toen had met de voorlezers en gezinnen had, vond ik erg leuk. Omdat ik zelf op 4 jarige leeftijd naar Nederland ... Lees meer
1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders u ook kunnen vinden en helpen.