Zelfstandige hulp gevraagd in leuke winkel!

Zelfstandige hulp gevraagd in leuke winkel!

Plaats:
Binnenstad
Categorie:
Marketing, communicatie & PR, Coördineren & regelen (bv. evenementen), Bar & kantine
Tijdsbesteding:
regelmatig
Tip anderen via:

The Gouda Shop is een cadeauwinkel met onze prachtige stad als thema, gevestigd aan de Korte Groenendaal 26. De winkel bestaat sinds maart 2019 en is in 2020 verhuisd van de Lange Tiendeweg naar het super gezellige Groenendaalkwartier.

Het afgelopen jaar heb ik in de winkel hulp gehad van een hele leuke en enthousiaste vrijwilliger, maar zij is helaas eind september gestopt. Omdat ik naast de winkel ook werk doe als virtual assistent én omdat ik 1 keer in de 8 weken een behandeling heb in het ziekenhuis, kan ik heel goed een vrijwilliger gebruiken die me helpt.

Het gaat om de dinsdagmiddag van 13.00 tot 17.00 en 1 keer in de 8 weken een hele dag. Dit is eventueel te verplaatsen naar donderdagen.

De klanten van The Gouda Shop zijn Gouwenaars die trots zijn op hun stad en (buitenlandse) toeristen. Ik vind goeie service belangrijk en dat betekent dat ik graag iemand heb die vriendelijk is en bereid is te leren wat de verhalen bij de artikelen en de makers en kunstenaars zijn. Het is belangrijk dat je makkelijk een gesprek kunt hebben met alle soorten van mensen. Engels is erg handig, andere talen zijn mooi maar zeker niet nodig (ik spreek ze zelf ook niet!)

Je zult alleen in de winkel staan. Het kan soms stil zijn in de winkel, dus je moet er ook tegen kunnen dat je weinig aanspraak hebt. Daar staat tegenover dat het ook soms opeens druk kan zijn, vooral richting de feestdagen in december. Op momenten dat het écht druk is (de laatste ddagen voor Sinterklaas en Kerst) kunnen we samen de winkel doen. Het zou fijn zijn als je op dagen zoals bijvoorbeeld Kaarsjesavond, extra zou willen bijspringen (maar niet absoluut noodzakelijk).

Ook belangrijk; dat je iets van ervaring hebt. Veel ervaring hoeft niet, maar een klein beetje verkoop-ervaring is wel fijn.

Ik vertel je graag meer in een persoonlijk gesprek. En als het van beide kanten goed zit, dan zal ik je uiteraard inwerken.

  • De vraag van Tessa is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Goudvoorelkaar
Laat Tessa weten dat u interesse heeft Ik wil helpen
Liever telefonisch contact? Toon telefoonnummer
Aangesloten bij:
organisatie logo The Gouda Shop
Geplaatst door:
Profielfoto van Tessa
40% profielsterkte
Bedankt voor het melden
Geplaatst door:
Profielfoto van Tessa
  • De vraag van Tessa is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Goudvoorelkaar
Tijdsbesteding:
regelmatig
Bedankt voor het melden