Administratief Medewerker

Administratief Medewerker

Tijdsbesteding:
regelmatig
Plaats:
Plaswijck: Hoef- en Veldbuurt
Categorie:
Marketing, communicatie & PR, Coördineren & regelen (bv. evenementen), Collecte & fondsenwerving
Kan online / thuis:
Ja
Tip anderen via:

**Vrijwilliger | Vanaf 4 uur per week.**

Wil jij graag je tijd en talenten inzetten voor een goed doel en bijdragen aan het vergroten van het welzijn van cliënten en medewerkers van een zorginstelling? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Stichting Vrienden van Lelie zorggroep is op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die ons kan helpen met administratieve taken. Als vrijwilliger ben je bij ons verzekerd van een gezellige en informele werkomgeving waarin je je persoonlijk kunt ontwikkelen.

Je krijgt de mogelijkheid om samen te werken met een enthousiast team en om je netwerk uit te breiden. Bovendien bieden we trainingen en ondersteuning om je te helpen in je rol. Als jij geduldig, accuraat en communicatief vaardig bent en overweg kunt met programma's zoals Word, Excel en PowerPoint, dan zijn wij op zoek naar jou!

Bij Vrienden van Lelie zorggroep hechten we veel waarde aan onze christelijke identiteit. Daarom vragen we wel dat je deze respecteert en dat je je hierbij thuis voelt.

Woon je in de regio Gelderse Vallei, de Bollenstreek, regio Rotterdam-Rijnmond, het Groene Hart (zuidwest), de IJsseldelta (Kampen e.o.) of Zeeland en ben je minimaal 4 uur per week beschikbaar? Neem dan contact met ons op voor meer informatie over deze uitdagende vrijwilligersfunctie.

Hebben we je interesse gewekt of wil je eerst meer weten? Bel of mail met Eric van Oene, relatiemanager Vrienden van Lelie zorggroep: [telefoonnummer verborgen] | [e-mailadres verborgen].

  • De vraag van Eric is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op NLvoorelkaar
Laat Eric weten dat u interesse heeft

Vul het veld in om te reageren op de vraag: "Administratief Medewerker" van Eric.
Goed om te weten: om uw veiligheid en die van andere Goudvoorelkaar deelnemers te beschermen, hanteren we gedragsregels. Indien er een vermoeden bestaat van het overtreden van deze regels, dan kunnen wij verstuurde berichten inzien.

Ik wil helpen
Liever telefonisch contact? Toon telefoonnummer
Aangesloten bij:
organisatie logo Vrienden van Lelie zorggroep
Geplaatst door:
Profielfoto van Eric
75% profielsterkte
  • De vraag van Eric is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op NLvoorelkaar

Meer vragen van Eric namens Vrienden van Lelie zorggroep

  Omschrijving van de vraag Plaats Categorie
  Regionale Ambassadeurs Plaswijck Marketing, communicatie & PR, Collecte & fondsenwerving