Regionale Ambassadeurs

Regionale Ambassadeurs

Tijdsbesteding:
regelmatig
Plaats:
Plaswijck: Hoef- en Veldbuurt
Categorie:
Marketing, communicatie & PR, Collecte & fondsenwerving
Kan online / thuis:
Ja
Tip anderen via:

**Vrijwilliger | Vanaf 4 uur per week.**

Stichting Vrienden van Lelie zorggroep zorgt voor extra kleur in het leven van cliënten en medewerkers van Lelie zorggroep. Maar dat kunnen we niet alleen. Daarom zijn we op zoek naar jou! Ben jij iemand die graag verbindingen legt en een warm hart heeft voor de medemens? Dan ben jij onze ideale ambassadeur!

Als ambassadeur ga je bedrijven in jouw regio bezoeken en hen enthousiasmeren om bedrijfsvriend van Lelie zorggroep te worden. Je bouwt duurzame, wederkerige relaties op met ondernemers in jouw regio. Je bezoekt netwerkborrels en denkt mee over beleid en strategie voor nieuwe fondsenwervende activiteiten, projecten en evenementen voor bedrijven. Daarnaast geef je presentaties over Vrienden van Lelie zorggroep of onze projecten in jouw regio. Kortom, je zet jouw tijd, ervaring, talenten en netwerk in voor een goed doel.

Wat krijg jij daarvoor terug? Je werkt samen met een gezellig en enthousiast team en krijgt de gelegenheid om je persoonlijke netwerk uit te breiden. Daarnaast kun je zelf kiezen welke dagen je aan de slag gaat en of je dit vanuit huis of op één van de kantoorlocaties doet. Je krijgt training en uitleg over onze visie op bedrijfssponsoring, reiskostenvergoeding, een kerstpakket en natuurlijk heel veel waardering!

We vragen wel dat je de christelijke identiteit en doelstellingen van Vrienden van Lelie zorggroep respecteert. Verder ben je ondernemend en kom je met initiatieven ten goede van onze stichting. Je communiceert makkelijk en weet anderen te stimuleren en enthousiast te maken voor onze stichting. Je kunt zelfstandig werken, maar ook samenwerken in een klein team. Je bent digitaal vaardig en beheerst het Nederlands goed in woord en geschrift. Bij voorkeur beschik je al over een (zakelijk) netwerk in jouw regio. Je woont in de Gelderse Vallei, de Bollenstreek, regio Rotterdam-Rijnmond, het Groene Hart (zuidwest), de IJsseldelta (Kampen e.o.) of Zeeland en bent minimaal 1 dag(deel) per week beschikbaar.

Ben jij klaar voor deze mooie uitdaging en wil jij ons helpen om menswaardige en identiteitsgebonden zorg mogelijk te maken? Dan zien we jouw reactie graag tegemoet!

Hebben we je interesse gewekt of wil je eerst meer weten? Bel of mail met Eric van Oene, relatiemanager Vrienden van Lelie zorggroep: [telefoonnummer verborgen] | [e-mailadres verborgen]

  • De vraag van Eric is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op NLvoorelkaar
Laat Eric weten dat u interesse heeft

Vul het veld in om te reageren op de vraag: "Regionale Ambassadeurs" van Eric.
Goed om te weten: om uw veiligheid en die van andere Goudvoorelkaar deelnemers te beschermen, hanteren we gedragsregels. Indien er een vermoeden bestaat van het overtreden van deze regels, dan kunnen wij verstuurde berichten inzien.

Ik wil helpen
Liever telefonisch contact? Toon telefoonnummer
Aangesloten bij:
organisatie logo Vrienden van Lelie zorggroep
Geplaatst door:
Profielfoto van Eric
75% profielsterkte
  • De vraag van Eric is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op NLvoorelkaar

Meer vragen van Eric namens Vrienden van Lelie zorggroep

  Omschrijving van de vraag Plaats Categorie
  Administratief Medewerker Plaswijck Marketing, communicatie & PR, Coördineren & regelen (bv. evenementen), Collecte & fondsenwerving