Palet Welzijn

Adres
Antwerpseweg 7
Vestigingsplaats
Gouda
Telefoon
Toon telefoonnummer
E-mail
Toon e-mailadres
Website
https://paletwelzijn.nl/
Omschrijving
Iets doen voor een ander is leuk en verbreedt je wereld. Je ontmoet nieuwe mensen. Jouw kennis en ervaring kan waardevol zijn voor andere mensen en zij inspireren jou weer.
Het geeft een goed gevoel om wat voor andere mensen te kunnen betekenen.
Wil je iets doen voor anderen, maar je weet nog niet precies wat, waar en hoe vaak? Wij helpen je daarbij.

Het is fijn als je iets doet wat bij je past. Alle activiteiten die Palet Welzijn verzorgt in diverse gemeentes worden ondersteund door vrijwilligers. Het zijn hele uiteenlopende werkzaamheden, denk hierbij aan hulp in de wijkrestaurants, activiteiten in buurthuizen, maaltijden bezorgen bij ouderen, chauffeurswerk, bewegen of wandelen met ouderen, een mantelzorger af en toe ontlasten, helpen bij activiteiten in woon/zorgcentra, dienstencentra of een huisbezoek afleggen. En nog veel meer, er is echt van alles te doen.

Onze vrijwilligers maken veel mogelijk. Zij helpen waar ze kunnen en zetten zich voor 100% in om ouderen en mensen met een beperking zodat zij zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen en deelnemen aan het sociale en maatschappelijke leven. Met de hulp van vrijwilligers kunnen we net dat stapje extra doen en zo het verschil maken voor veel mensen.
Omgeving Aanbod omschrijving Type dienst Type dienstverlening
Thuisvrijwilliger zijn in Gouda? Palet Welzijn helpt je ermee! Erop uit, Mantelzorg ondersteuning, Maatjes & buddy's Vrijwillige dienstverlening
Binnenstad / Centrum Vrijwilliger Thuis - geeft mantelzorgers wat ruimte voor zichzelf Gezelschap, Mantelzorg ondersteuning, Maatjes & buddy's Vrijwillige dienstverlening
Logo van Palet Welzijn