Dana - Aanbieder namens organisatie & Vrager namens organisatie

Lid sinds: 2 dec. 2014

Plaats:
Binnenstad (Utrecht)
Even voorstellen:
‘Verbinding middels eten, met verstrekkende positieve gevolgen’

Dat is het idee achter Stichting Thuisgekookt! Door te bemiddelen tussen buurtgenoten voorzien we mensen die niet meer in staat zijn zelf te koken van een verse, warme maaltijd aan huis door een buurtgenoot. Zo maken we de wereld een stukje groter, gelukkig en gezonder!
Mijn ervaring:
Thuisgekookt werkt samen met focusgemeenten. Deze zijn terug te vinden op onze website www.thuisgekookt.nl. Deze gemeenten financieren de uren die nodig zijn voor het maken van de juiste matches en het ontplooien van extra activiteiten om Thuisgekookt in deze gemeenten extra hard te laten groeien.

In alle niet-focusgemeenten van Nederland kan het Thuisgekookt platform ook gebruikt worden. Wij geloven in de kracht van delen. Daarom helpen wij iedereen in heel Nederland bij het vinden van matches tussen thuiskoks en mensen die op zoek zijn naar een verse warme thuisbezorgde of af te halen maaltijd en/of regelmatige hulp. Vanwege gelimiteerde middelen kunnen we in niet-focusgemeenten echter niet aansluiten bij activiteiten vergroten we onze zichtbaarheid daar niet actief. Daarnaast hanteren wij een wachtlijst voor niet-focusgemeenten.

  • Deze gebruiker is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op NLvoorelkaar
  • Dana is eerder via deze website geholpen
  • Dana heeft eerder via deze website geholpen
  • Dana heeft 25 aanbevelingen ontvangen

Dana
90% profielsterkte
Aangesloten bij:
Thuisgekookt
Thuisgekookt
Utrecht