Renée - Aanbieder namens organisatie & Vrager namens organisatie

Lid sinds: 2 dec. 2014

Plaats:
Noordwest (Utrecht)
Even voorstellen:
‘Verbinding middels eten, met verstrekkende positieve gevolgen’

Dat is het idee achter Stichting Thuisgekookt! Door te bemiddelen tussen buurtgenoten voorzien we mensen die niet meer in staat zijn zelf te koken van een verse, warme maaltijd aan huis door een buurtgenoot. Zo maken we de wereld een stukje groter, gelukkig en gezonder!
Mijn ervaring:
Thuisgekookt werkt in 2022 samen met 15 focusgemeenten: Utrecht, Tilburg, Nijmegen, Arnhem, Haarlemmermeer, Den Bosch, Leiden, Westland, Delft, Amstelveen, Apeldoorn, Hengelo, Gouda, Velsen & Nieuwegein. Deze gemeenten financieren de uren die nodig zijn voor het maken van de juiste matches en het ontplooien van extra activiteiten om Thuisgekookt in deze gemeenten extra hard te laten groeien.

In alle niet-focusgemeenten van Nederland kan het Thuisgekookt platform ook gebruikt worden. Wij geloven in de kracht van delen. Daarom helpen wij iedereen in heel Nederland bij het vinden van matches tussen thuiskoks en mensen die op zoek zijn naar een verse warme thuisbezorgde of af te halen maaltijd en/of regelmatige hulp. Vanwege gelimiteerde middelen kunnen we in niet-focusgemeenten echter niet aansluiten bij activiteiten vergroten we onze zichtbaarheid daar niet actief.

 • Deze gebruiker is bekeken door de helpdesk
 • Deze persoon staat ingeschreven op NLvoorelkaar
 • Renée is eerder via deze website geholpen
 • Renée heeft eerder via deze website geholpen
 • Renée heeft 25 aanbevelingen ontvangen

 • Profielfoto van Ingrid

  Aanbeveling van: Ingrid

  Ontvangen op: 15-12-2020
  Snel contact even beetje uitzoeken maar wel duidelijk.
 • Profielfoto van Angelique

  Aanbeveling van: Angelique

  Ontvangen op: 12-11-2020
  Zeer vriendelijk, duidelijk en informatief zijn de woorden die mij te binnen schieten wanneer ik het over Chantal heb. Ze heeft mij en een mevrouw samen gebracht om af en toe een maaltijd voor haar te bereiden en zonodig een boodschap te doen. Erg fijn voor mevrouw, en voor mij. Zo kan ik iets doen voor een ander. Word ik zelf ook vrolijk van ????.
 • Profielfoto van Mariet

  Aanbeveling van: Mariet

  Ontvangen op: 07-11-2020
  Inschrijving voor organisatie die voor mensen kookt, die dat zelf om bepaalde reden niet kunnen. ‘Contact’ verliep soepel en prettig.
1 2 3 Volgende
Renée
90% profielsterkte
Aangesloten bij:
Thuisgekookt
Thuisgekookt
Utrecht