Sandrine - Aanbieder

Lid sinds: 11 apr. 2022

Plaats:
Nieuw-Vennep (Haarlemmermeer)
Verklaring Omtrent Gedrag
Ja
Even voorstellen:
Nadat ik 2 jaar geleden gestopt ben met werken als een fulltime administratieve medewerkster voor 15 jaar, geniet ik enorm van mijn vrije tijd. Wandelen en fietsen elke dag zijn tegenwoordig één van mijn vaste activiteiten.

Het is een 'eye-opener' om meer sociaal te zijn en mensen om me heen te mogen helpen. Bijvoorbeeld: een overbuurvrouw die een tijdje ziek is geweest en geen kracht meer had om haar auto te rijden naar de huisarts, of zij en haar huisdier wegbrengen naar de dierenarts, of wat lekkers voor haar koken. Af en toe help ik mijn schoonmoeder om te gaan met haar smartphone en tablet, email opstellen, social media, enz.

1-on-1 hulp aanbieden vind ik leuk.
Ik ben sinds juni 2022 werkzaam als vrijwilliger thuiskok bij Stichting Thuisgekookt. Het is een goede platform om senioren en/of kwetsbare mensen te steunen. Momenteel kook ik 2x per week op maandag en donderdag voor een paar vaste buurtgenoten in een straal van 1,5 km van waar ik woon.

"Stichting Thuisgekookt is er voor iedereen die tijdelijk of langdurig niet meer in staat is om voor zichzelf te koken. Bijvoorbeeld omdat de leeftijd dat lastig maakt, omdat er sprake is van ziekte of een handicap, of omdat iemand zich in een kwetsbare situatie bevindt. In een maatschappij die wil dat we langer thuis blijven wonen en gebruik maken van ons eigen netwerk zorgt Stichting Thuisgekookt dat jij kunt rekenen op de hulp van je buren.

Stichting Thuisgekookt brengt mensen die hulp nodig hebben in contact met een thuiskok in de buurt. Zo proberen wij gezonde voeding en sociaal contact voor iedereen bereikbaar te maken."
Mijn ervaring:
Ik ben ook handig met computer en social media, Microsoft Word & Excel. Bijvoorbeeld: e-mail opstellen, browsen op internet, enz.

 • Deze gebruiker is bekeken door de helpdesk
 • Deze persoon staat ingeschreven op Haarlemmermeervoorelkaar
 • Sandrine heeft eerder via deze website geholpen
 • Sandrine heeft één bedankje ontvangen

 • Profielfoto van Renée

  Bedankje van: Renée

  Ontvangen op: 01-12-2022
  Wat leuk en fijn om te lezen! Dat doet ons goed. Vrolijke groeten van het hele team Thuisgekookt.
Sandrine
100% profielsterkte