Direct naar de inhoud van deze pagina

Zoek professionele hulp of ZZP'er

Zoekt u professionele hulp of heeft u geen vrijwillige hulp kunnen vinden. Professionals bij u uit de buurt, helpen u met alle plezier een handje. Dit kan gaan om alledaagse dingen zoals bijvoorbeeld (lichte) verzorging, hulp in de huishouding maar ook bijvoorbeeld voor begeleiding vanuit het PGB, verpleegkundige zorg aan huis etc.

Hoe werkt het?

Om gebruik te maken van Goudvoorelkaar.nl meldt u zich eerst aan. Aanmelden is vrijblijvend, gratis én het vergroot de veiligheid en betrouwbaarheid van Goudvoorelkaar.nl. Het kost slechts een minuut van uw tijd. U kunt daarna hulp vinden op 2 manieren:

1. Plaats een vraag. Hierbij geeft u aan dat uw vraag ook open staat voor betaalde diensten. Door het slimme e-matchingssysteem van Goudvoorelkaar.nl worden professionals / ZZP'ers in uw buurt automatisch van uw hulpvraag op de hoogte gesteld. Zij nemen vervolgens bij interesse contact met u op.

2. Reageer op het hulp aanbod van organisaties of (zorg)professional ( Betaald). Er zijn al veel (zorg)professionals die hun hulp hebben aangeboden en wachten op een hulpvraag in hun buurt. Spreekt de zorgprofessional u aan? Neem dan contact met ze op!

Zorgprofessial / ZZP'er gevonden?

Goudvoorelkaar.nl zorgt voor een veilige, betrouwbare en anonieme omgeving om online met elkaar in contact te komen. U kiest zelf hoe u daarna verder wilt. Tip van Goudvoorelkaar.nl een kennismakingsgesprek is een logische vervolgstap. Hierin ontdekt u of het klikt en kunt u elkaars wensen en behoeften bespreken. Alle tips leest u hier!

Vragen?

Wilt u nog meer weten? Bekijk dan de veelgestelde vragen.

- U kunt voor (technische) vragen gerelateerd aan het gebruik van de website, (zoals aanmelden, plaatsen vragen, aanbod etc.) contact opnemen met de helpdesk van (onze zusterorganisatie) NLvoorelkaar via mail: info@nlvoorelkaar.nl of bel: 088-8000603.

- Heeft u inhoudelijke vragen zoals bijvoorbeeld over begeleiding bij het vinden van een vrijwilliger of het aanbieden van hulp. Het VrijwilligersInformtiePunt Gouda adviseert u graag! Neem contact met ons op of bel: 140182 .