Direct naar de inhoud van deze pagina

Zoek vrijwilligers of vrijwillige hulp

Enthousiaste vrijwilligers bij u in de buurt, helpen u met alle plezier een handje bij alledaagse dingen zoals de boodschappen, maar bijvoorbeeld ook met (lichte) verzorging. Hulp in de huishouding of leren omgaan met een computer, op Goudvoorelkaar.nl vindt u vragen in alle soorten en maten. Van mensen zoals u. Vrijwilligers kunnen hierop reageren. Plaats ook uw vraag op Goudvoorelkaar.nl en vind snel de juiste vrijwilliger of hulp.

Via Goudvoorelkaar.nl komt u laagdrempelig in contact met vrijwilligers die passen bij uw vraag. Door het slimme e-matchingsysteem van Goudvoorelkaar.nl wordt het ook nog eens veel gemakkelijker een geschikte vrijwilliger te vinden.

Hoe werkt het?

Om gebruik te maken van Goudvoorelkaar.com meldt u zich eerst aan. Aanmelden is vrijblijvend, gratis én het vergroot de veiligheid en betrouwbaarheid van Goudvoorelkaar.nl. Het kost slechts een minuut van uw tijd. U kunt daarna hulp vinden op 2 manieren:

1. Plaats een vraag. Door het slimme e-matchingssysteem van Goud.nl worden vrijwilligers in uw buurt automatisch van uw vraag op de hoogte gesteld. Zij nemen vervolgens bij interesse contact met u op.

2. Reageer op het aanbod van vrijwilligers en organisaties. Er zijn al veel mensen die hun hulp hebben aangeboden en wachten op een hulpvraag in hun buurt. Spreekt de vrijwilliger of zorgprofessional u aan? Neem dan contact met ze op!

Vrijwilliger gevonden?

Goudvoorelkaar.nl zorgt voor een veilige, betrouwbare en anonieme omgeving om online met elkaar in contact te komen. U kiest zelf hoe u daarna verder wilt. Tip van Goudvoorelkaar.nl een kennismakingsgesprek is een logische vervolgstap. Hierin ontdekt u of het klikt en kunt u elkaars wensen en behoeften bespreken. Alle tips leest u hier!

Vragen?

Wilt u nog meer weten? Bekijk dan de veelgestelde vragen.

- U kunt voor (technische) vragen gerelateerd aan het gebruik van de website, (zoals aanmelden, plaatsen vragen, aanbod ets) contact opnemen met de helpdesk van (onze zusterorganisatie) NLvoorelkaar via mail: info@nlvoorelkaar.nl of bel: 088-8000603.

- Heeft u inhoudelijke vragen zoals bijvoorbeeld over begeleiding bij het vinden van een vrijwilliger of het aanbieden van hulp. Het VrijwilligersInformtiePunt Gouda adviseert u graag! Neem contact met ons op of bel: 140182 .