Direct naar de inhoud van deze pagina

Zoek vrijwilligerswerk

Als iedere vrijwilliger een ster kreeg, werd het nooit meer donker.

Vrijwilligerswerk bij iemand in uw buurt

Als vrijwilliger kunt u het verschil maken in het leven van een ander! Elke week of eenmalig. Veel mensen vinden het vaak lastig om passend vrijwilligerswerk te vinden. Met Goudvoorelkaar.nl wordt dit nu zo eenvoudig, dat iedereen vrijwilliger kan worden. Op Goudvoorelkaar.nl is een groot aanbod van diverse vragen te vinden. Bijvoorbeeld bij alledaagse dingen zoals de boodschappen doen, samen ergens koffie drinken, maar bijvoorbeeld ook met (lichte) verzorging. Hulp in de huishouding, helpen in de tuin of leren omgaan met een computer. Op Goudvoorelkaar vindt u vragen in alle soorten en maten.

Vrijwilligerswerk bij een organisatie

Wilt u graag als vrijwilliger aan de slag via een organisatie. Ook dat kan via Goudvoorelkaar.nl. Denk aan het meehelpen bij evenementen zoals Gouda Waterstad, Gouda bij kaarslicht. Maar ook vacatures zoals bijvoorbeeld het meehelpen of organiseren van een sportmiddag, of een functie als bestuurslid. Het ruime aanbod van vrijwilligerswerk vindt u allemaal op Goudvoorelkaar.nl!

Hoe werkt het?

Om gebruik te maken van Goudvoorelkaar.nl meld u zich eerst aan. Aanmelden is vrijblijvend, gratis én het vergroot de veiligheid en betrouwbaarheid van Goudvoorelkaar.nl Het kost slechts een minuut.

Door uw aanmelding word u wekelijks automatisch op de hoogte gehouden van de nieuwe vragen bij u in de buurt, die passen bij uw interesses. U kiest hieruit simpelweg een vraag die u aanspreekt. Daarnaast wordt uw aanbod (indien gewenst) getoond aan Goudse buurtbewoners en/of Goudse (vrijwilligers) organisaties in Gouda die op zoek zijn naar een vrijwilliger. Zij kunnen contact met u opnemen.

U bent nu klaar om aan de slag te gaan als vrijwilliger! Bekijk het vragen overzicht en reageer op de vraag die bij u past!

Vrijwilligerswerk gevonden, en dan?

Goudvoorelkaar.nl zorgt voor een veilige, betrouwbare en anonieme omgeving om online met elkaar in contact te komen. U kiest zelf hoe u daarna verder wilt. Tip van Goudvoorelkaar.nl een kennismakingsgesprek is een logische vervolgstap. Hierin ontdekt u of het klikt en kunt u elkaars wensen en behoeften bespreken. Alle tips leest u hier!

Vragen?

Wilt u nog meer weten? Bekijk dan de veelgestelde vragen.

- U kunt voor (technische) vragen gerelateerd aan het gebruik van de website, (zoals aanmelden, plaatsen vragen, aanbod etc.) contact opnemen met de helpdesk van (onze zusterorganisatie) NLvoorelkaar via mail: info@nlvoorelkaar.nl of bel: 088-8000603.

- Heeft u inhoudelijke vragen zoals bijvoorbeeld over begeleiding bij het vinden van een vrijwilliger of het aanbieden van hulp. Het VrijwilligersInformatiePunt Gouda adviseert u graag! Neem contact met ons op of bel:140182.