Direct naar de inhoud van deze pagina

Voor professional of ZZP'er

Bent u werkzaam als ZZP'er in de zorg- en welzijns sector? Wilt u graag anderen helpen, maar weet u niet goed wie in uw omgeving hulp nodig heeft? Op Goudvoorelkaar.nl vindt u een overzicht van álle hulpvragen in Gouda. Zo wordt het nog gemakkelijker om te helpen!

Op Goudvoorelkaar.nl vindt u veel hulpvragen voor vrijwilligers, maar er worden ook regelmatig zorgprofessionals gezocht. Bijvoorbeeld voor begeleiding vanuit het PGB, verpleegkundige zorg aan huis etc. Als u betaalde diensten wilt aanbieden bent u dus ook van harte welkom!

Hoe werkt het?

Om gebruik te maken van Goudvoorelkaar.nl meld u zich eerst aan. Aanmelden is vrijblijvend, gratis én het vergroot de veiligheid en betrouwbaarheid van Goudvoorelkaar.nl. Het kost slechts een minuut. U kunt daarna uw hulp aanbieden op twee manieren:

  1. Bied uw diensten aan. Dit kan al tijdens uw aanmelding. Uw hulpaanbod wordt vervolgens getoond in het aanbod overzicht. Diegenen die op zoek zijn naar uw betaalde hulp kunnen bij interesse direct contact met u opnemen.
  2. Bekijk het vragen overzicht. Ziet u een vraag die u aanspreekt dan kunt u direct contact opnemen en uw hulp aanbieden. Let wel op het onderscheid tussen vrijwillige en professionele (betaalde) hulp: het is niet de bedoeling dat u betaalde hulp aanbiedt wanneer iemand op zoek is naar vrijwillige hulp. Andersom mag natuurlijk wel!

Contact, en dan?

Goudvoorelkaar.nl zorgt voor een veilige, betrouwbare en anonieme omgeving om online met elkaar in contact te komen. U kiest zelf hoe u daarna verder wilt. Tip van Goudvoorelkaar.nl een kennismakingsgesprek is een logische vervolgstap. Hierin ontdekt u of het klikt en kunt u elkaars wensen en behoeften bespreken. Alle tips leest u hier!

Vragen?

Wilt u nog meer weten? Bekijk dan de veelgestelde vragen.

- U kunt voor (technische) vragen gerelateerd aan het gebruik van de website, (zoals aanmelden, plaatsen vragen, aanbod etc.) contact opnemen met de helpdesk van (onze zusterorganisatie) NLvoorelkaar via mail: info@nlvoorelkaar.nl of bel: 088-8000603.

- Heeft u inhoudelijke vragen zoals bijvoorbeeld over begeleiding bij het vinden van een vrijwilliger of het aanbieden van hulp. Het VrijwilligersInformtiePunt Gouda adviseert u graag! Neem contact met ons op of bel: 140182.