Direct naar de inhoud van deze pagina

Voor (vrijwilligers)organisatie

Zoekt u een vrijwilliger voor uw organisatie of namens uw organisatie voor een cliënt? Ook dan kunt u bij Goudvoorelkaar.nl terecht. U kunt bijvoorbeeld een vraag plaatsen voor een penningmeester, voetbaltrainer, hulp bij boodschappen doen of een maatje. Op Goudvoorelkaar kunt u niet alleen uw vacature(s) plaatsen, maar ook zelf vrijwilligers zoeken en contact met hen opnemen.

Hoe werkt het?

Om gebruik te maken van Goudvoorelkaar.nl meld u zich eerst aan. Aanmelden is vrijblijvend, gratis én het vergroot de veiligheid en betrouwbaarheid van Goudvoorelkaar.nl. Het kost slechts een minuut.

Geef aan dat u de website met een professioneel account wilt gebruiken: vrijwilligers zoeken, een vacature plaatsen, uw diensten aanbieden namens een organisatie of een cliënt. Onder 'organisatie' verstaan we niet particulieren: een vrijwilligersorganisatie, een zorg- of welzijnsorganisatie, wijkteam, sportvereniging, belangenvereniging, kerkgemeenschap, etc.

  • Vul eerst uw persoonlijke gegevens in. Uw persoonlijke profiel kunt u koppelen aan een organisatie door uw organisatie op te zoeken. Bestaat deze nog niet? Klik dan op 'Mijn organisatie staat er niet tussen'.
  • Vul de organisatiegegevens zo compleet mogelijk in. Dit is het visitekaartje van uw organisatie!

U kunt nu voor uw organisatie

  1. Een vacature plaatsen. Als u bent ingelogd, dan kunt u onder 'Voor Organisaties' een vacature plaatsen. Door het slimme e-matchings-systeem van deze vacaturebank worden vacatures automatisch voorgesteld aan vrijwilligers op basis van hun voorkeuren.
    Om het schrijven van een vacature makkelijker te maken hebben we tips.
  2. Reageren op het aanbod van vrijwilligers. Er zijn al veel vrijwilligers die hun aanbod op de website hebben staan. Dit aanbod kunt u zien door onder 'Voor Organisaties' op 'bekijk alle vrijwilligers' te klikken. Vervolgens kunt u de gevonden vrijwilligers filteren op uw wensen. Spreekt een vrijwilliger u aan? Neem dan contact met hem of haar op door onder de beschrijving op de reageerknop te klikken.
  3. Uw diensten aanbieden. Dit kan al tijdens uw aanmelding. Uw aanbod wordt vervolgens getoond in het aanbod overzicht. Diegenen die op zoek zijn naar diensten of hulp kunnen bij interesse direct contact met u opnemen.
  4. Het vragen overzicht bekijken. Ziet u een vraag die u aanspreekt dan kunt u direct contact opnemen en uw diensten / hulp aanbieden. Let wel op het onderscheid tussen vrijwillige en professionele (betaalde) hulp: het is niet de bedoeling dat u betaalde hulp aanbiedt wanneer iemand op zoek is naar vrijwillige hulp. Andersom mag natuurlijk wel!

Door uw aanmelding wordt u wekelijks automatisch op de hoogte gehouden van de nieuwe vragen en vrijwilligers in Gouda. Zij kunnen contact met u opnemen.

Contact, en dan?

Goudvoorelkaar.nl zorgt voor een veilige, betrouwbare en anonieme omgeving om online met elkaar in contact te komen. U kiest zelf hoe u daarna verder wilt. Tip van Goudvoorelkaar: spreek een kennismakingsgesprek met elkaar af. Hierin ontdekt u of het klikt en kunt u elkaars wensen en behoeften bespreken. Alle tips leest u hier!

Vragen?

Wilt u nog meer weten? Bekijk dan de veelgestelde vragen.

- U kunt voor (technische) vragen gerelateerd aan het gebruik van de website, (zoals aanmelden, plaatsen vragen, aanbod etc.) contact opnemen met de helpdesk van (onze zusterorganisatie) NLvoorelkaar via mail: info@nlvoorelkaar.nl of bel: 088-8000603.

- Heeft u inhoudelijke vragen zoals bijvoorbeeld over begeleiding bij het vinden van een vrijwilliger of het aanbieden van hulp? Het VrijwilligersInformatiePunt Gouda adviseert u graag! Neem contact met ons op of bel: 140182 .